Alegerea pantei corecte a canalului de scurgere a toaletei, ajută la prevenirea multor probleme cu baia și este un lucru foarte important de luat în considerare.

Dacă vă gândiți să renovați casa sau pur și simplu trebuie să faceți o intervenție, sfatul nostru este să țineți cont de panta corectă a canalului de scurgere a toaletei pentru a instala corect toaleta în baie, deoarece în acest fel veți evita problemele asociate cu o pantă greșită a scurgerii spre canalizare.

Problemele care pot apărea dintr-o toaletă cu o pantă proastă de scurgere, pot fi: înfundarea și prezența mirosurilor neplăcute din cauza stagnării apei care nu curge corect în interiorul canalizării.

Panta corectă pentru scurgerea toaletei

O toaletă care funcționează corect, trebuie să aibă o pantă de 1%. Ce înseamnă acest lucru în practică? Aceasta înseamnă că între toaletă și canalizare trebuie să existe o diferență de înălțime de 1 centimetru pentru fiecare metru de distanță. 1%, sau 1 cm pe metru, este, prin urmare, panta care trebuie să o aibă scurgerea toaletei pentru a avea un flux de revărsare fără stagnare și mirosuri neplăcute. În cazul unei renovări, procentul de pantă poate ajunge chiar și la 2%, mai ales dacă decideți să instalați toaleta la câțiva metri distanță de poziția în care a fost localizată inițial.

Dacă doriți să schimbați locația toaletei și să o mutați într-un loc complet diferit sau trebuie să renovați o baie, iar locația toaletei este la mai mult de o jumătate de metru distanță de canalizare, trebuie să luați în considerare dacă trebuie să mutați toaleta pe un alt perete, în această situație trebuie să aveți grijă să respectați panta.

Înlocuirea și instalarea obiectelor sanitare trebuie să fie efectuate de un expert în domeniu, cu greu poate deveni o operațiune ușoară. Bazați-vă pe cunoștințele unui profesionist de la 151.ro care poate efectua o inspecție și poate găsi cea mai potrivită soluție pentru dvs.! Contactați compania n.1 din România în instalarea toaletelor.

4.4/5 - (142 votes)
Tot continutul este protejat de drepturile de autor. © 2015-2021. 151.ro