O gaură în perete, tencuială spartă sau crăpături pot apărea în orice casă sau apartament. Nu putem evita aceste tipuri de probleme, deoarece sunt rezultatul folosirii locuinței în sine și nu putem face nimic în privința asta. De aceea, merită să învățați cum să faceți față acestor situații și cum să le soluționați rapid și eficient.

De unde provin adesea găurile din pereți?

Găurile în perete se pot forma din mai multe motive. De exemplu, lovind neglijent o masă de un perete, ceea ce provoacă o adâncitură sau tencuiala să cadă în acest moment. Aceste tipuri de acțiuni este rezultatul neatenției membrilor gospodăriei și pot fi reparate rapid și eficient.

Aceste tipuri de defecte apar fără intervenția și participarea noastră. Astfel de situații pot apărea, de exemplu, atunci când tencuiala se usucă rapid după tencuire și își pierde contactul stratului său cu peretele. Când observăm o fisură pe perete la scurt timp după tencuirea suprafeței, probabil că se datorează contracției.

Cum se repară o gaură în pereții din interiorul locuinței?

Pentru pereții interiori din casa sau apartamentul nostru, avem o gamă largă de chit, gata făcut sau sub formă de pulbere pentru a fi amestecat în apă. Alegem produsul potrivit în funcție de tipul de pereți și tencuială. Dacă ne grăbim să facem treaba rapid, putem alege chitul de cuțit. In general, acest tip de produs este usor de aplicat. Chitul de cuțit este perfect pentru pereții despărțitori din blocuri, cărămizi sau gips-carton.

Cum se repară o gaură în pereții din exteriorul locuinței?

Reparația fațadei nu este deloc complicată așa cum ni se pare nouă. La fel ca și pereții interiori, această lucrare va fi similară. În acest caz, însă, trebuie să folosim materiale rezistente mediului exterior cu care acoperim tot felul de găuri și fisuri. Acest tip de chit vă permite să acoperiți cavitățile cu o adâncime de aproximativ 5 mm. Trebuie să așteptăm aproximativ două zile înainte de a vopsi peretele.

4.3/5 - (141 votes)
Tot continutul este protejat de drepturile de autor. © 2015-2021. 151.ro