cum se curata rostul placilor

Rosturile plăcilor se murdăresc și devin neigienice iar o curățare poate dura mult timp. Este posibil să folosiți material de curățare prea mult sau greșit. Însă noi te putem ajuta.

Fiindcă rosturile plăcilor sunt una dintre cele mai importante părți ale locuinței dumneavoastră, dacă nu le cureți eficient, ele pot acumula murdăria, făcând ca spațiul în care se află să arate neplăcut!

Nu fi acea persoană care neglijează rosturile. Urmează acești pași simpli despre cum să vă reînnoiți eficient rosturile plăcilor, astfel încât să puteți avea un spațiu curat pe care îl meritați pe deplin.

Pasul 1: Curățați chitul cu o perie de frecat

Peria de curățare a chitului este un instrument care este folosit pentru a îndepărta murdăria din chit. Poate fi folosit pentru a curăța un chit murdar sau uleios înainte de a-l aplica pe cel nou pentru a etanșa golurile din rosturi. De obicei, este făcută din sârmă metalică cu un mâner.

Peria de frecat este un instrument important în lumea construcțiilor. Aceste perii sunt concepute pentru a scăpa de murdăria, grăsimea și alte resturi din chit. Acest lucru permite chitului nou care vine să sigileze golurile mai eficient decât fără o perie de frecat.

Pasul 2: Aplicați chit de etanșare a rosturilor

Al doilea pas în acest proces este aplicarea unui etanșant. Acest lucru se face cu un chit de cuțit și puțin etanșant pentru îmbinări. Chitul vechi trebuie îndepărtat, apoi golurile trebuie umplute cu chit nou. În cele din urmă, rostul trebuie sigilat cu chit nou și acoperit cu niște sigilant pentru rosturi.

Concluzii

Dacă sigilați noile rosturi, împiedicați pătrunderea apei și protejați astfel materialul. Acest lucru este deosebit de util în baie și în bucătărie, dar și peste tot unde există apă în mod regulat.

De preferință, folosiți un chit flexibil, modificat cu plastic. Asta garantează o durabilitate mai mare decât chitul convențional și este, de obicei, potrivit și pentru pardoselile cu încălzire integrată.

5/5 - (15 votes)
Tot continutul este protejat de drepturile de autor. © 2015-2021. 151.ro