vopsire fatada casa

Vopsirea unei fațade a casei diferă semnificativ de cea din interiorul unei case. Este important de înțeles că vopseaua de exterior trebuie adesea să reziste la condiții de mediu mai dure decât vopselele de interior. Vremea și clima pot fi mai extreme afară, iar vopseaua trebuie selectată în consecință cu acest criteriu.

Vopsirea fațadei este una dintre cele mai bune modalități de a vă împrospăta aspectul casei. Indiferent dacă doriți să reîmprospătați exteriorul cu o nouă culoare sau să îi dați un lifting cu un strat proaspăt de vopsea, vopsirea casei dvs. poate fi un proiect ușor. Indiferent dacă vopsiți exteriorul sau interiorul, există mai multe lucruri de care aveți nevoie pentru proiectul dvs. și pași care ar trebui să fie luați pentru a obține un rezultat mulțumitor.

În fază inițială, verificați dacă fațada nu are tencuială fărâmițată sau crăpături. Le puteți repara pe ambele până la o un anumit nivel cu tencuială specială pentru reparații. Înainte de a începe să vopsiți fațada după ce ați curățat-o, aceasta trebuie să fie complet uscată. Țineți cont de faptul că apa poate pătrunde relativ adânc în tencuială și are nevoie de timp pentru a se usca.

După ce inspecția și repararea fațadei au fost finalizate, trebuie să începeți să finisați suprafața înainte de vopsire. De asemenea, acoperiți ferestrele și ușile cu folie. Același lucru este valabil și sub streașină, la ferestrele pivnițelor.

Aplicați grundul în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Puteți dilua un grund cu vopseaua de fațadă ulterioară cu 10 până la 15 la sută apă.

Vopsiți mai întâi marginile, colțurile și unghiurile la care nu puteți ajunge cu rola de vopsit. Vopsiți cu generozitate în zonele libere. Nu ar trebui să vopsiți toate marginile în același timp, ci să începeți de la una dintre margini. Vopsiți până când această margine este finalizată și apoi treceți la următoarea. Acest lucru va preveni pătarea altor zone.

4.3/5 - (164 votes)
Tot continutul este protejat de drepturile de autor. © 2015-2021. 151.ro