Un lucru fundamental pentru a efectua întreținerea țevilor este de a le proteja. Cum? Prin acordarea unei atenții zilnice mici, dar utile pentru a evita înfundarea țevilor.

Când spălați vasele, de exemplu, resturile de alimente cad în scurgere, înfundând-o. La baie sau duș, căderea părului sau reziduurile de săpun se pot acumula în țevi și scurgere și pot crea un blocaj.

Când spălați vasele, faceți-vă un obicei să le curățați înainte de a le spăla și de a elimina toate reziduurile alimentare, aruncând resturile și punând grătarele speciale pentru a proteja scurgerea chiuvetei. În ceea ce privește dușul sau cada, puneți un grătar la intrarea în scurgere și îndepărtați deșeurile, astfel încât apa să se poată scurge corect.

Ce produse să utilizați pentru întreținerea țevilor?

Există mai mulți detergenți și produse anti-calcar pe piață, care pot fi utilizate pentru întreținerea țevilor și pentru a le curăța în mod eficient. Acidul clorhidric sau sulfuric poate servi, de asemenea, la curățarea țevilor, dacă preferați produsele ecologice, încercați remediile băbești.

De exemplu, turnarea apei fierbinți în conducte periodic; sau utilizarea unui amestec de bicarbonat de sodiu și oțet: turnați o ceașcă de oțet și apoi o ceașcă de bicarbonat de sodiu în conducta de scurgere a chiuvetei, duș etc., așteptați câteva minute pentru ca reacția chimică dintre aceste două elemente să se dezvolte, apoi turnați multă apă clocotită.

Apelați la un expert

Există remedii și produse eficiente pentru întreținerea țevilor și a scurgerii, dar intervenția unui profesionist este întotdeauna recomandată. Doar un expert în domeniu poate elibera în mod eficient țevile, printr-o inspecție video și o spălare profesională a țevilor. Țevile vor fi ca noi după întreținerea profesională.

Doar un specialist în curățarea țevilor acționează cu grijă, meticulozitate și precizie. Dacă aveți nevoie de un serviciu profesional de întreținere și spălare a țevilor contactați un tehnician 151.ro!

 

4.2/5 - (198 votes)
Tot continutul este protejat de drepturile de autor. © 2015-2021. 151.ro