Ușile exterioare sunt elementul cel mai des folosit al clădirii. Este important ca acestea să aibă un aspect estetic, să fie solid realizate și să își îndeplinească pe deplin funcțiile pentru mulți ani. Prin urmare, asamblarea lor profesională și corectă este la fel de importantă ca și calitatea fabricării lor. Dacă este realizată profesional, va garanta că toate caracteristicile acestui produs, furnizate de producător, vor fi într-adevăr îndeplinite și vom fi pe deplin mulțumiți de achiziție.

Ușile instalate corect trebuie să asigure siguranța deplină pentru membrii gospodăriei, precum și confortul termic și acustic. Instalarea ușilor exterioare la domiciliu nu este prea complicată, dar activitățile individuale trebuie efectuate cu diligență, ținând cont de instrucțiunile de asamblare ale producătorului ușii. O omisiune la una dintre etapele acestui proiect poate avea ca rezultat formarea de punți termice sau probleme la închiderea fie deschiderea ușii.

Ce instrumente sunt necesare pentru a monta o ușă exterioară?

Pentru instalarea ușii exterioare, merită să pregătiți instrumentele necesare, cum ar fi: o nivelă, un ciocan, un cuțit, o șurubelniță, un set de chei hexagonale, un burghiu și un pistol de silicon. In timpul lucrarilor ne vor fi cu siguranta utile urmatoarele accesorii: ancore de montaj, pene de lemn, banda de zugravit, silicon, spuma de montaj, adeziv de montaj si benzi de dilatare.

Principii de instalare corectă a ușilor exterioare către casă

Instalarea ușii din fața casei trebuie efectuată în conformitate cu instrucțiunile producătorului, pentru a nu pierde garanția produsului. În plus, trebuie respectate reguli de bază, cum ar fi:

  1. O bandă de protecție împotriva apei trebuie lipită de cadru și suporturile de montare.
  2. Setați înălțimea corespunzătoare și fixați ușa folosind pene de lemn.
  3. Într-un astfel de cadru pre-asamblat, poziționăm corect toate elementele.
  4. După reglarea poziției ușii în raport cu tocul, sunt instalate trei bare pentru a rigidiza cadrul.
  5. Verificăm încuietorile.
  6. Ancorăm cadrul de perete. În acest scop, folosim șuruburi de ancorare cu o lungime de cel puțin 10 cm, pentru pereți cu rezistență ridicată, de exemplu cărămidă plină sau 15 cm în pereți goli și beton.
  7. Umpleți golurile dintre cadru și perete cu material termoizolant sau mortar de ciment.
  8. Dezasamblăm barele de sustinere temporară.
4.3/5 - (160 votes)
Tot continutul este protejat de drepturile de autor. © 2015-2021. 151.ro