Cum să îndepărtezi gresia în mod optim

Gresia este expusă la condiții extreme. Prin urmare, nu este nimic deosebit dacă trebuie îndepărtată. Deși este o muncă obositoare, cu o tehnică optimă și cu unelte bune, nu este nici pe departe atât de obositoare pe cât se crede.

Știm că există multe tipuri de plăci, dar de obicei toate au metode diferite de îndepărtare. Placile pot fi îndepărtate cu un cuțit, o șurubelniță sau un ciocan. Dar știți care este cel mai bun instrument pentru a îndepărta plăcile?

Îndepărtarea gresiei este un proces care poate fi ușurat prin folosirea instrumentelor potrivite, alegerea metodei potrivite și practicarea unei bune tehnici de lucru. În acest ghid, vom evidenția unele dintre aceste instrumente și metode pentru a vă ușura procesul.

Eliberați camera de obiecte în care doriți să îndepărtați gresia pe cât mult posibil. Cel mai bine este să acoperiți piesele de mobilier grele sau voluminoase pe care doriți să le mutați cu folie. De asemenea, cel mai bine este să acoperiți ferestrele și ușile de acces cu bandă adezivă antipraf. În caz contrar, praful ridicat în timpul îndepărtării plăcilor de gresie și faianță vă va bântui luni de zile.

Adesea, sub unele plăci de pardoseală nu există un adeziv complet. Lovește gresia cu un ciocan și caută o astfel de gresie goală. Dacă găsiți o astfel de gresie, zdrobiți-o cu un ciocan și o daltă. Acum aveți o poziție de plecare bună pentru a îndepărta restul plăcilor de gresie.

Spre final, acordați atenție asupra modului cum așezați dalta. Dacă așezați dalta la un unghi prea mic față de podea, veți sparge gresia bucată cu bucată și veți depune un efort suplimentar semnificativ mai mare și consumator de energie. Cu toate acestea, dacă unghiul este prea abrupt, veți înfige dalta în pardoseală. Acest lucru poate deteriora șapa. Daunele pot fi și mai rele dacă deteriorați un sistem de încălzire prin pardoseală. Chiar dacă nu sunt vizibile daunele, pot apărea vibrații considerabile care pot deteriora pardoseala.

4.2/5 - (195 votes)
Tot continutul este protejat de drepturile de autor. © 2015-2021. 151.ro